Політика відшкодування та повернення коштів

Огляд

Наша політика повернення та обміну діє протягом 30 днів. Якщо пройшло 30 днів з моменту вашої покупки, ми не можемо запропонувати повний повернення або обмін товару.

Для можливості повернення товару, він повинен бути не використаний і знаходитися у тому ж самому стані, в якому ви його отримали. Також він повинен бути в оригінальній упаковці.

Для завершення процедури повернення нам потрібен чек або підтвердження покупки.

Є певні ситуації, коли надаються лише часткові повернення:

  • Будь-який товар, який не знаходиться в оригінальному стані, пошкоджений або має відсутні частини з причин, незалежних від нашої помилки.

  • Будь-який товар, який повертається пізніше 30 днів після доставки.

Повернення

Після отримання та перевірки вашого повернення ми надішлемо вам електронного листа, щоб повідомити, що ми отримали ваш повернений товар. Ми також повідомимо вас про схвалення або відхилення вашого повернення.

Якщо вам затверджено повернення, тоді ваше повернення буде оброблено, і повернення буде автоматично застосоване до вашої кредитної картки або вихідного способу оплати протягом певної кількості днів.

Повернення затримане або відсутнє

Якщо ви ще не отримали повернення, перш за все, перевірте свій банківський рахунок.

Потім зв’яжіться з вашою кредитною карткою, це може зайняти певний час перед тим, як повернення буде офіційно опубліковане.

Далі зв’яжіться з банком. Часто перед поверненням оплати пройде певний час для обробки.

Якщо ви виконали всі ці кроки, і ви все ще не отримали повернення, будь ласка, зв’яжіться з нами за адресою info@bagrelle.com.

Товари зі знижкою

Поверненню підлягають лише товари за звичайними цінами. Товари зі знижкою не підлягають поверненню.

Обміни

Ми замінюємо товари тільки в разі їх дефектності або пошкодження. Якщо вам потрібно обміняти його на той самий товар, надішліть нам електронного листа на адресу info@bagrelle.com та надішліть ваш товар за адресою вказаною в розділ контакти.

Повернення товару

Щоб повернути свій товар, ви повинні відправити його поштою за адресою вказаною в розділ контакти.

Ви несете відповідальність за витрати на доставку для повернення товару. Витрати на доставку не підлягають поверненню. Якщо ви отримаєте повернення, вартість повернення буде зарахована з суми вашого повернення.

Залежно від вашого місцезнаходження, час, який може знадобитися для отримання вами заміненого товару, може відрізнятися.

Якщо ви повертаєте дороговартісні товари, ви можете розглянути можливість використання послуг відстеження відправлення або придбання страхування від втрати під час доставки. Ми не гарантуємо, що ми отримаємо ваш повернений товар.

Потребуєте допомоги?

Звертайтеся до нас за посиланням  з питань, пов’язаних з поверненням та обміном.